Servicii

Consultații oftalmologice

Consultații oftalmologice

Oferim clienților noștri consultații oftalmologice pentru determinarea defectelor de vedere, controale oftalmologice detaliate, cu posibilitatea prescripției de ochelari sau a lentilelor de contact, dar și investigații mai amănunțite pentru depistarea anumitor afecțiuni ale ochilor precum cataracta, glaucom, degenerescența maculară sau retinopatie diabetică. Majoritatea acestor servicii sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate CNAS.

De asemenea, oferim consultanță în alegerea ramelor în funcție de anatomia și tenul feței, încercând să îmbinăm cât mai bine esteticul cu practicul, în același timp ținând cont de preferințele clientului și trendul pieței. Opticienii noștri folosesc sisteme de centrare pentru a reduce erorile de montare și pentru a asigura un produs final cât mai aspectuos și corect executat, deci și foarte ușor de acomodat.

Încercăm să păstrăm legătura cu clienții noștri pentru a urmări dacă acomodarea cu noua pereche de ochelari are loc fară probleme. Oferim atenție deosebită clienților cu lentile multifocale sau corecții cu dioptrii mari care necesită mai multă răbdare și efort pentru a se obișnui cu purtarea lor.

Ne axăm pe calitate și seriozitate. Avem grijă și la cele mai mici detalii când oferim un serviciu sau un produs. Oferim asistență atât la vânzare, cât și post-vânzare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic sau la unul dintre cabinetele noastre oftalmologice din Arad sau din județ.

Servicii

- consultații oftalmologice computerizate complete
- examen oftalmologic la copii mici
- prescripții ochelari
- montare de lentile monofocale, bifocale și progresive
- prescripții lentile de contact moi
- prescripții lentile de contact cosmetice

Investigații

- câmp vizual
- tonometrie
- refractometrie
- fund de ochi
- imagistică pol anterior și posterior