Despre noi

optica arad Optica medicala Dr. Demian din Arad a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a furniza servicii oftalmologice si optometrice, precum si de a oferi produse de calitate la un pret corect.

In optica noastra beneficiati de produse calitative si de un personal calificat format din doctori oftalmologi, optometristi si opticieni gata sa va ajute cu orice cerere, nelamurire sau intrebare pe care o aveti. 

Avand vechime in domeniul oftalmologiei si al opticii pe piata din Arad, intreg personalul a reusit treptat sa acumuleze o experienta vasta in aceste sfere. De-a lungul anilor am incercat incontinuu sa ne extindem pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, avand in prezent optici atat in municipiul Arad, cat si in judet. Ne gasiti in orasul Arad in zone usor accesibile, pe strazile Crisan si Metianu si in cartierul Vlaicu unde veti gasi produse calitative in pas cu moda. De asemenea, firma noastra are un laborator de montaj complet in Arad, modernizat cu aparatura de ultima generatie obtinuta prin Fonduri Europene, in care avem si un stoc de lentile pentru a scurta timpul de asteptare al clientilor nostri. 

Optica Dr. Demian ofera clientilor sai prescriptii si consultatii oftalmologice in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate CNAS. Efectuam prescriptii de ochelari de vedere, dar avem si posibilitatea de diagnosticare a afectiunilor oculare la pacienti incepand cu varsta de 6 luni. Avem o gama variata de rame in pas cu moda, pe gusturile si necesitatile fiecaruia. Folosim lentile monofocale si multifocale (bifocale, progresive) de la furnizori cu renume (Zeiss, Rodenstock) la preturi atractive, de partener. in functie de prescriptia de ochelari, puteti opta pentru lentile subtiate, cu anumite filtre de protectie cum ar fi: tratamente performante si personalizate pentru persoanele care stau mai mult de cinci ore in fata PC-ului, o gama variata de filtre pentru protectie la soare - heliomate, precum si lentile de soare cu dioptrii, lentile office, etc. care sa va ajute in activitatile zilnice.
© Optica Dr. Demian 2021